Бензинов свредел Stihl BT 131 / 1400W

Бензинов свредел Stihl BT 131 / 1400W

Марка: Stihl
Код на продукта: 43130112120
Наличност:
В наличност
Цена с ДДС: 1 483,00 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 145.83 лв. на месец

Описание

Комфортен свредел, управляван от един човек, за издълбаване на дупки в почвата с диаметър до 300 мм. Мощен двигател 4-MIX® на STIHL с голям резервоар за гориво. Антивибрационна рама с ръкохватки и ръкохватка за управление със стоп-бутон. С блокировка на свредлото STIHL QuickStop, която при заклинване на свредлото в почвата се задейства от бедрото на работещия и води до незабавното му спиране.

Двигател 4-MIX®
Мощният (1,4 kW) двигател 4-MIX® на STIHL съчетава предимствата на двутактовия и четиритактовия двигател – той е икономичен и с равномерен ход, но едновременно с това и високопроизводителен. Отделя ниски нива вредни емисии и не се нуждае от сервизно обслужване на маслото.

Дълготрайна филтрираща система
Дълготрайната филтрираща система заедно с интегрирания в карбуратора компенсатор осигурява дълги интервали между почистванията на филтъра и надеждна защита на двигателя.

QuickStop-блокировка на свредлото
Блокировката на свредлото QuickStop заедно с освобождаващия лост спира веднага свредлото, когато то се заклини в почвата и в следствие на това работещият задейства с бедрото си освобождаващия лост. Тя служи и като блокировка за обратно въртене - заклещено свредло може лесно да бъде извадено като бъде завъртяно ръчно в обратна посока. (подобно на снимката)

Подложка с голяма площ
По време на работа голямата подложка комфортно приляга към тялото респ. към крака на работещия, което позволява точно и комфортно водене на уреда. (подобно на снимката)

Антивибрационна ръкохватка
Антивибрационната ръкохватка намалява значително нивото на вибрациите и осигурява комфортна работа с минимално усилие. (подобно на снимката)

Мултифункционална ръкохватка
Всички командни елементи за управление на двигателя са интегрирани върху ръкохватката, така че да са достъпни за задействане с пръстите на ръката, без да се налага отпускане на ръкохватката – ръката остава в работно положение.

Технически характеристики:

  • Мощност: 1,4/1,9  KW/hp
  • Работен обем: 36,3см³
  • Обороти на шпиндела: 200 rpm
    Ниво на звуково наляганe: 92 dB
  • Ниво на звукова мощност: 100 dB
  • Ниво на вибрации ляво/дясно: 1,7/2 m/sec
  • Тегло: 10 kg

Гаранция: 2 години