Ъглошлайфи строителни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бензинов ъглошлайф Makita EK6100 / 4.3к.с, ф305мм
  На база 0 отзива.
  Бензинов ъглошлайф Makita EK6100 е оборудван с двутактов двигател с мощност 4.3 конски сили. Обемът на мотор Макита е 61 кубични сантиметра. Диаметърът на режещият диск достига 305 милиметра. Отрезна машина EK6100 Makita разполага със система за улеснено запалване EasyStart. За максимално удобство н..
  Бензинов ъглошлайф Makita EK6100 е оборудван с двутактов двигател с мощност 4.3 конски сили. Обемът на мо...
  1 999,00 лв.
 • Бензинов ъглошлайф Makita EK7301WS
  На база 0 отзива.
  SLR-технология за намаляване на разхода на гориво до 15%. Голям дунапренов филтър. Хартиен филтър с надлъжни ребра. Вибрационно устойчиво закрепване на предпазния кожух. Удобен превключвател за по-лесна работа с инструмента. Автоматично подаване на газ при студен старт/задавяне на двига..
  SLR-технология за намаляване на разхода на гориво до 15%. Голям дунапренов филтър. Хартиен филтър ...
  2 399,00 лв.
 • Бензинов ъглошлайф Makita EK7651H
  На база 0 отзива.
  Антивибрационна система с изключително здрави стоманени пружини. Подобрено охлаждане на двигателя. 4-тактовият двигател (MM4) е по-ефективен и екологично чист, в сравнение с обикновените двигатели Лесно стартиране: мембранен карбуратор, стартер и декомпресионен вентил.Технически данни..
  Антивибрационна система с изключително здрави стоманени пружини. Подобрено охлаждане на двигателя. ...
  2 999,00 лв.
 • Бензинов ъглошлайф Shindaiwa EC7600W
  На база 0 отзива.
  Висок въртящ момент с цел бързо и отлично рязане.Ъглошлайфа Shindaiwa реже бетон, стомана, тухли, мазилка, керемиди и камък.Машината притежава мощност и производителност за да свършите работата си добре.Уникален херметизиран стартер с херметизирана многостепенна система за филтриране на въздуха.Пълн..
  Висок въртящ момент с цел бързо и отлично рязане.Ъглошлайфа Shindaiwa реже бетон, стомана, тухли, мазилка...
  1 879,00 лв.
 • Бензинов ъглошлайф Stihl TS 420
  На база 0 отзива.
  Иключително лек и удобен за работа ъглошлайф (3,2 kW) oкомплектован с диск с диаметър 350 мм за универсална употреба. C иновативна дълготрайна филтрираща система с предфилтър Циклон за изключително дълъг експлоатационен живот на филтрите и удължени интервали на почистване на филтрите. Ниските нива н..
  Иключително лек и удобен за работа ъглошлайф (3,2 kW) oкомплектован с диск с диаметър 350 мм за универсал...
  1 639,00 лв.
 • Бензинов ъглошлайф Stihl TS 700
  На база 0 отзива.
  Изключително надежден ъглошлайф с филтрираща система с продължително действие и предфилтър Циклон. Покрива нормите за вредни емисии в изгорелите газове EPA II и EU II. Разполага ергономичен дизайн с оптимизирани положения на ръкохватката. Оборудван с устройство ElastoStart, компенсатор и декомпресио..
  Изключително надежден ъглошлайф с филтрираща система с продължително действие и предфилтър Циклон. Покрив...
  2 250,00 лв.
 • Бензинов ъглошлайф Stihl TS 800
  На база 0 отзива.
  Исключително надежден ъглошлайф с филтрираща система с продължително действие и предфилтър Циклон. Покрива нормите за вредни емисии в изгорелите газове EPA II и EU II. Разполага с ергономичен дизайн с оптимизирана позиция на ръкохватката. Оборудван с устройство ElastoStart, компенсатор и декомпресио..
  Исключително надежден ъглошлайф с филтрираща система с продължително действие и предфилтър Циклон. Покрив...
  2 358,00 лв.