15 дни право на връщане

Продуктите, закупени от MASHINES.BG, могат да бъдат върнати в срок от 15 дни от датата на получаване на пратката.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи, с които е доставен продуктът, като сумата, която сте заплатили, ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок. 

Адрес за въщане на продукти: София, Овча купел, Офис на Еконт: Любляна - До поискване.

Получател фирма Ес Джи Ес България ЕООД, тел: 0885248405

В случай че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Онлайн решаване на спорове

Онлайн формуляр за упражняване право на отказ

Закон за защита на потребителите