Удължаване на гаранцията

Гаранционни условия:

Тук можете да удължите гаранциите на своите инструменти. Кликнете върху банерите и ще се отворят формите за удължаване на гаранциите и гаранционните условия.

При затруднение със удължаване на регистрацията може да разчитате на екипа на Mashines.bg да удължим Вашата гаранция, след като получите своята машина.

  • Makita
  • Син Bosch
  • Син Bosch
  • Син Bosch
  • Sparky
  • Festool

 

Информираме Ви за възможността за удължаване на гаранцията на Електроинструменти Bosch За дома и градината (Зелена линия, Градинска техника и Измервателна техника Зелена линия) до 3 години. За да се удължи гаранцията е необходимо инструментите да бъдат регистрирани в интернет на следния адрес до 4 седмици след покупката им. При проблем с регистрацията на професионални батерии 10.8V за удължаване на гаранцията до 2 години, може да ги регистрирате като батерии 12V. Условието за признаване на гаранцията е ВЕРЕН СЕРИЕН НОМЕР във формуляра за регистрация.

https://www.bosch-do-it.com/bg

Гаранция и рекламации

Гаранция

Продуктите предлагани на нашия сайт притежават гаранция, отговаряща на търговските политики на производителите и действащото законодателство в страната.

Предлаганите от нас продукти са чисто нови, опаковани в оригиналната си опаковка. Пристигат при клиента с пълен комплект документи за покупка: финансов документ, доказващ покупката, стокова разписка и попълнена оригинална гаранционна карта.

Ако при получаване на продукта установите липса на гаранционна карта се свържете с нас в рамките на 48 часа след доставката. Пишете ни на имейл: sgs_bulgaria@abv.bg. Така ние ще имаме възможност да реагираме. В описанията на всеки продукт е упоменат гаранционният му период.

При установяване на дефект при експлоатация, в рамките на гаранционния срок, продуктът трябва да се транспортира до най-близкия сервизен център, оторизиран от производителя за извършване на ремонти дейности. Всички сервизни центрове са упоменати в гаранционната карта на продукта. Те носят пълна отговорност за отстраняване на дефекта.

Ако във Вашия град няма оторизиран сервиз за конкретната марка е необходимо да го изпратите по куриер в нашата складова база на адрес: гр. София, ул. Народно хоро 11. Ние ще имаме ангажимента в 30 дневен срок да се свържем с оторизирания сервиз. След отстраняване на проблема ще изпратим отново по куриер отремонтирания продукт. Куриерските такси и в двете посоки са за наша сметка.

Рекламации

Клиентът има право да се откаже от поръчаната стока, след нейното получаване и заплащане, когато:

- полученият продукт има съществен скрит дефект. Клиентът може да направи рекламация до 48 часа след получаването му;

- стоката е повредена при транспортирането й до дома на клиента;

- не са спазени предварително обявените за доставка срокове;

- ако не са спазени условията на чл. 52 от ЗЗП;

- има несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката. Замяната се извършва след като се извърши оглед на стоката и се установи действителното й несъответствие.

В тези случаи клиентът има право да поиска връщане на стоката и възстановяване на заплатената за нея цена. Срокът на заявената рекламация започва да тече от момента на заявяването й.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Транспортните разходи в случаите на скрити фабрични дефекти са за наша сметка.

Закон за защита на потребителите

Съгласно чл.52, ал.1, т.7 от Закона за защита на потребителите - Всеки потребител има право да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната или услугата да бъде отказана, с изключение на случаите по чл. 55, ал. 2. 

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЕМАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ: 0885 248 405

Екипът на Ес Джи Ес България ЕООД пожелава на своите клиенти малко поводи за рекламации и максимално удоволствие от използването на качествената и сертифицирана техника!

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева и до 20 килограма.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКА

Провери пратката преди да платиш на куриера.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Може да върнете закупен продукт в срок от 15 дни.