Колички и носачи за маркучи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Държач за маркуч с кутия Karcher Premium
  На база 0 отзива.
  Практично решени за пестяване на място за съхранение на маркучи Възможност за съхранение за пръскачки и душове Отделение за съхранение на свързвания за кранове, куплунги и градински ръкавици Допълнителна кутия за съхранение за градински ножици и други градински инструменти ..
  Практично решени за пестяване на място за съхранение на маркучи Възможност за съхранение за пръскачк...
  53,00 лв.
 • Количка за маркуч Karcher HR 3.420
  На база 0 отзива.
  Готовият за употреба комплект с количка за маркучи HT 3.425 Kit 1/2" е перфектен за напояване на средно големи до големи площи и градини. Благодарение на иновативната функция за сгъване той лесно и безпроблемно се прибира и не заема място. Детайли от оборудването: възможност за настройка на височина..
  Готовият за употреба комплект с количка за маркучи HT 3.425 Kit 1/2" е перфектен за напояване на средно г...
  127,00 лв.
 • Количка за маркуч Karcher HR 4.500
  На база 0 отзива.
  Ергономична дръжка със защита срещу изплъзване Лост за бутане с  регулиране в зависимост от височината Сгъваема, за прибиране с пестене на място Връзка за маркуч под ъгъл Възможност за фиксиране за поливачка или пръскачка Кука за прибиране на къс маркуч 2 куплунга за маркуч Кап..
  Ергономична дръжка със защита срещу изплъзване Лост за бутане с  регулиране в зависимост от вис...
  145,00 лв.
 • Количка за маркуч Karcher HR 4.520
  На база 0 отзива.
  Trolley to go! Готовият за употреба комплект с количка за маркучи HT 4.520 Kit 1/2" с държач за аксесоари за пръскачки, тръбни удължители и пр., както и с кука за окачване за късия маркуч е пълен с идеи. Практически: няма смисъл повече да влачите дългия маркуч през цялата градина, защото маневрената..
  Trolley to go! Готовият за употреба комплект с количка за маркучи HT 4.520 Kit 1/2" с държач за аксесоари...
  129,00 лв.
 • Количка за маркуч без пречупване Gardena Classic 60 TS / до 60м
  На база 0 отзива.
  Поливането е истинско удоволствие с количката за маркуч GARDENA Classic 60 TS. Специално оформената й опора осигурява голяма стабилност. Това гарантира, че количката няма да се прекатури лесно, например когато се изтегля маркучът. В сравнение със своя предшественик количката има 30% по-добра стабилн..
  Поливането е истинско удоволствие с количката за маркуч GARDENA Classic 60 TS. Специално оформената й опо...
  76,00 лв.
 • Метална количка за маркуч Gardena / до 100м
  На база 0 отзива.
  Здравата метална количка за маркуч е особено подходяща за дълги маркучи. Макарата с прахово покритие е особено стабилна и побира до 100 метра маркуч с диаметър 13 мм (1/2 "), 80 метра от 16 мм (5/8 "), 50 метра от 19 мм (3/4 ") или 25 метра от 25 мм (1 "). Водачът над металната макара и манивелата с..
  Здравата метална количка за маркуч е особено подходяща за дълги маркучи. Макарата с прахово покритие е ос...
  351,00 лв.
 • Метална количка за маркуч Karcher HT 80 M
  На база 0 отзива.
  Здрава, устойчива на ръжда стоманена рамка и барабан Ергономична дръжка със защита от изплъзване Лост за бутане с регулируема височина Водач на маркуча и свободно движеща се ръчка Връзка за маркуча под ъгъл С 2 универсални куплунги за маркуч Plus Капацитет: 1/2" (13 мм)- Mакс. 80 м; 3..
  Здрава, устойчива на ръжда стоманена рамка и барабан Ергономична дръжка със защита от изплъзване Л...
  179,00 лв.
 • Метална количка за маркуч Karcher HT 80 M комплект
  На база 0 отзива.
  ХАРАКТЕРИСТИКА: Метална количка за маркучи с лост за бутане с регулируема височина. Здрава, устойчива на ръжда стоманена рамка и барабан. Ергономична дръжка със защита от изплъзване. Връзка за маркуч под ъгъл. Водач за маркуча и свободно движеща се ръчка. Технически параметри: ..
  ХАРАКТЕРИСТИКА: Метална количка за маркучи с лост за бутане с регулируема височина. Здрава, устой...
  319,00 лв.
 • Опора за маркуч Karcher CR 7.220 - 20 м
  На база 0 отзива.
  С автоматичен обратен ход на  маркуча С улеснено изтегляне на маркуча Може да се завърти от 0° – 180° Регулиращото се стопиране на завъртането предотвратява повредите пристените и предметите до кутията за маркучи Вкл. 20 plus 2 м висококачествен, без фталати 1/2" маркуч, пръскачка Pl..
  С автоматичен обратен ход на  маркуча С улеснено изтегляне на маркуча Може да се завърти от 0...
  280,00 лв.
 • Опора за маркуч Karcher HR 7.300
  На база 0 отзива.
  Възможност за съхранение на пръскачки и душове Удобна кутия за прибиранена на ножици, градински ръкавици, лопатки и др. Възможност за фиксиране за поливачка или пръскачка Свалящ се барабан за маркуч (2 в 1) С укрепител за стена и 2 куплунга за маркуч ..
  Възможност за съхранение на пръскачки и душове Удобна кутия за прибиранена на ножици, градински ръка...
  102,00 лв.
 • Опора за маркуч Karcher HR 7.315
  На база 0 отзива.
  ХАРАКТЕРИСТИКА: Носач за маркуч с възможност за фиксиране на поливачка или пръскачка. Възможност за съхранение на пръскачки и душове. Свалящ се барабан за маркуч 2 в 1. Удобна кутия за съхранение на градински ножици, ръкавици, лопатки и други. Укрепител за стена, 3 куплунга за маркуч, ..
  ХАРАКТЕРИСТИКА: Носач за маркуч с възможност за фиксиране на поливачка или пръскачка. Възможност ...
  139,00 лв.
 • Стойка за маркуч за балкон Karcher Cr 3.110
  На база 0 отзива.
  Висококачествен барабан за маркучи за  поливане върху балкони, покривни тераси и малки градини Идеален е също и като захранващ маркуч за почистващия уред K 2.200 Balcony Съхранение с изключително пестене на място у дома Няма замърсяване или изтичане на вода в жилището Удобно и бързо ..
  Висококачествен барабан за маркучи за  поливане върху балкони, покривни тераси и малки градини ...
  99,00 лв.