Термометри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безконтактен IR измервател на температура Fluke 561
  На база 0 отзива.
  Комбиниран безконтактен IR и контактен измервател на температура с К-тип температурна сонда Технически характеристики: Измервателен обхват от -40°C до 550°C с резолюция 0,1°C Измервателен сноп с размер (отношение) 12:1 Идеален за безконтактно измерване на температура на разтояния до 2 м..
  Комбиниран безконтактен IR и контактен измервател на температура с К-тип температурна сонда Технически...
  332,00 лв.
 • Безконтактен IR термометър Fluke 568
  На база 0 отзива.
  Комбиниран безконтактен IR и контактен измервател на температура. Технически характеристики: Комбиниран безконтактен IR и контактен измервател на температура с K-тип температурна сонда Измервателен обхват от -40°C до 800°C с резолюция 0,1°C Тесен измервателен лъч с размер 50:1 Подходя..
  Комбиниран безконтактен IR и контактен измервател на температура. Технически характеристики: Ком...
  1 226,00 лв.
 • Дигитален термометър Laserliner ClimaCheck
  На база 0 отзива.
  Електронен термомeтър и влагомер. Измерване на относителна влажност и околна температура. Може да се използва като настолно устройство с разтегателен клипс. Вграден магнитен държач. Електронен дисплей с мин./макс. стойности. Произход: Германия Гаранция: 4 години Технически характеристики ..
  Електронен термомeтър и влагомер. Измерване на относителна влажност и околна температура. Може да се изпо...
  24,30 лв.
 • Дигитален термометър Laserliner ThermoSpot
  На база 0 отзива.
  Дигитален термометър Laserliner ThermoSpot Безконтактно инфрачервено измерване на температура с вграден лазерен кръг за по-добро фокусиране на измерваната повърхност. Този безконтактен метод позволява измерването на температура на труднодостъпни места, а също в опасни зони, като движещи се м..
  Дигитален термометър Laserliner ThermoSpot Безконтактно инфрачервено измерване на температура с вгр...
  111,00 лв.
 • Дигитален термометър Laserliner ThermoSpot One
  На база 0 отзива.
  Безконтактно инфрачервено измерване на температура с вграден лазер. Този метод позволява безконтактно измерване на температура на труднодостъпни места и чувствителни повърхности. Подходящ за измерване в опасни зони, като например движещи се машинни части или електрически системи. Обхват на измерване..
  Безконтактно инфрачервено измерване на температура с вграден лазер. Този метод позволява безконтактно изм...
  81,60 лв.
 • Термометър Black&Decker TLD 100
  На база 0 отзива.
  BLACK and DECKER BLACK & DECKER TLD100 Детектор за топлинно изтичане. Помага да се открият слабости в изолацията на вашия дом, топли и студени течения в дома. Светлинният индикатор свети синьо, за да покаже наличие на студени течения и червено - за топли течения.– Задайте чувствителност и скала ..
  BLACK and DECKER BLACK & DECKER TLD100 Детектор за топлинно изтичане. Помага да се открият слабости в...
  94,90 лв.
 • Термометър Laserliner ThermoMaster
  На база 0 отзива.
  Термометър Laserliner ThermoMaster Дигитален термометър с контактна термо-двойка за употреба в лабораториите и индустрията Широк диапазон на температурно измерване: - 50 °C до 1300 °C Двойни К-тип входове за термодвойката за директно диференцирано отчитане на две температури Две гъвкави ..
  Термометър Laserliner ThermoMaster Дигитален термометър с контактна термо-двойка за употреба в лабо...
  217,00 лв.
 • Термометър Laserliner ThermoSpot Plus
  На база 0 отзива.
  Безконтактно инфрачервено измерване на температура с вграден лазер Безконтактният измервателен метод е идеален за измерване на температурата на труднодостъпни и опасни места като движещи се машинни части или електрически инсталаций. Измерване в широк температурен диапазон (-38°C…600°C) Еми..
  Безконтактно инфрачервено измерване на температура с вграден лазер Безконтактният измервателен мето...
  177,00 лв.