Влагомери

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Влагомер LASERLINER ClimaData Box
  На база 0 отзива.
  Дигитален влагомер LASERLINER ClimaData Box за дългосрочни измервания с USB връзка за компютър. Измерва околна температура, влажност и точка на оросяване. Измерва в реално време и прави дългосрочни записи. Дългосрочните записи са с дата и час. Интервал на измерване 1сек...24ч. О..
  Дигитален влагомер LASERLINER ClimaData Box за дългосрочни измервания с USB връзка за компютър...
  270,00 лв.
 • Акция -25%

  Влагомер LASERLINER ClimaData Stick
  На база 0 отзива.
  Дигитален влагомер LASERLINER ClimaData Stick, за дългосрочни измервания с USB връзка за компютър. Измерва околна температура и влага. Измерва в реално време и прави дългосрочни записи. Дългосрочните записи са с дата и час. Интервал на измерване 2сек...24ч. Оперативно време до 1..
  Дигитален влагомер LASERLINER ClimaData Stick, за дългосрочни измервания с USB връзка за компю...
  148,00 лв.198,00 лв.
 • Влагомер LASERLINER DampCheck
  На база 0 отзива.
  Влагомер LASERLINER DampCheck. Използва се: за проверка на степента на сухота в дървесината за проверка на влажността в мазилки и замаски (строителни материали) измерва температурата на околната среда С лед екран и цветен индикатор с три светодиода за отчитане на степента на влажнос..
  Влагомер LASERLINER DampCheck. Използва се: за проверка на степента на сухота в дървесината ...
  52,50 лв.
 • Влагомер LASERLINER DampFinder Compact Plus
  На база 0 отзива.
  Влагомер LASERLINER DampFinder Compact Plus, с Bluetooth Универсално устройство за замерване на влага в дърво и строителни материали с Bluetooth интерфейс За установяване на влага в строителни материали и за бързи проверки при работа с дървени материали Поддържа 2 групи дървесина със ..
  Влагомер LASERLINER DampFinder Compact Plus, с Bluetooth Универсално устройство за замерване н...
  219,00 лв.
 • Влагомер LASERLINER DampMaster Compact Plus
  На база 0 отзива.
  Влагомер LASERLINER DampMaster Compact Plus с Bluetooth. Професионален уред за измерване на влага, за дърво и сгради. Стабилен, ергономичен, гумиран корпус. Bluetooth за трансфер на измервателни данни. Голям осветен LC дисплей показва всички резултати от измерването (материал, стойн..
  Влагомер LASERLINER DampMaster Compact Plus с Bluetooth. Професионален уред за измерване на вл...
  582,00 лв.
 • Влагомер LASERLINER DampMaster Compact Pro
  На база 0 отзива.
  Професионален влагомер LASERLINER DampMaster Compact Pro с Bluetooth интерфейс за определяне на влага в дърво, гипс и строителни материали - в комплект с DampExtension Compact set Интегрираните характеристики, разделени в 3 групи дървесина и 8 cтроителниматериали,увеличават точността на..
  Професионален влагомер LASERLINER DampMaster Compact Pro с Bluetooth интерфейс за определяне н...
  972,00 лв.
 • Влагомер LASERLINER MoistureFinder Compact
  На база 0 отзива.
  Влагомер LASERLINER MoistureFinder Compact, за професионално измерване на влага - бързо и без нараняване на измерваната повърхност. Капацитивен метод за измерване на влага в различни материали, без тествания материал да бъде наранен. Лесна употреба: избирате вида на материала и постав..
  Влагомер LASERLINER MoistureFinder Compact, за професионално измерване на влага - бързо и без ...
  245,00 лв.
 • Влагомер LASERLINER MoistureMaster Compact Plus
  На база 0 отзива.
  Влагомер LASERLINER MoistureMaster Compact Plus с Bluetooth. Професионално измерване на влага - бързо и без нараняване на измерваната повърхност. Капацитивен метод за измерване на влага в различни материали, без тествания материал да бъде наранен. Избор от 62 характеристики на матер..
  Влагомер LASERLINER MoistureMaster Compact Plus с Bluetooth. Професионално измерване на влаг...
  598,00 лв.
 • Влагомер LASERLINER WoodTester Compact
  На база 0 отзива.
  Влагомер LASERLINER WoodTester Compact, компактен уред за измерване на влажността на дървото. Проверява степента на сухота в дървото за огрев, за да консервира енергия и намали емисиите Двойна скала за най-често използваните видове дърва за огрев: Обсег, дърво група A (бук, липа, върб..
  Влагомер LASERLINER WoodTester Compact, компактен уред за измерване на влажността на дървото. ...
  67,80 лв.
 • Влагомер безконтактен Laserliner ClimaPilot
  На база 0 отзива.
  Дигитален влагомер за измерване на относителна влажност и температура на околната среда. С индикатор на точката на конденз. Практичен уред за мониторинг на вътрешния климат Електронен дисплей с мин./макс. стойности Превключване между околна температура / точка на кондензТехнически..
  Дигитален влагомер за измерване на относителна влажност и температура на околната среда. С индикат...
  47,10 лв.
 • Дигитален термометър Laserliner ClimaCheck
  На база 0 отзива.
  Измерване на относителна влажност и околна температура Може да се използва като настолно устройство с разтегателен клипс Вграден магнитен държач Електронен дисплей с мин. / макс. СтойностиТехнически данни:Температурен диапозон: 0°C - 50°C Точност: ±1°C Диапазон на измерва..
  Измерване на относителна влажност и околна температура Може да се използва като настолно устройств...
  28,50 лв.