Електрически тестери

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безконтактен тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder Pro
  На база 0 отзива.
  Професионален, безконтактен тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder Pro за локализиране на електрически вериги и системи. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони, електрически табла и компоненти. Определя поляритета на L / N пров..
  Професионален, безконтактен тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder Pro за локализиране на ел...
  38,00 лв.
 • Безконтактен детектор Laserliner AC-tiveFinder
  На база 1 отзива.
  Дистанционен ръчен тестер за напрежение. Работете безопасно с електрически инсталации. Дистанционно откриване на активни жици от 24 до 1000 V/AC. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони/ ел. табла. Открива прекъсване на жици и кабел..
  Дистанционен ръчен тестер за напрежение. Работете безопасно с електрически инсталации. Дистанцио...
  29,40 лв.
 • Безконтактен детектор Laserliner AC-tivePen
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение LASERLINER ActivePen. Безопасна и безконтактна проверка на напрежението Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони / ел. табла Oпределя поляритета на L / N проводници, например за контакти или терминали Открива пре..
  Тестер за напрежение LASERLINER ActivePen. Безопасна и безконтактна проверка на напрежението Уст...
  19,50 лв.
 • Безконтактен индикатор за наличие на напрежение Fluke LVD2
  На база 0 отзива.
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Технически характеристики:Безконтактна проверка за наличие на напрежение в обхват от 90V дo 600V Светлинен индикатор за наличие на напрежение Вградена лампичка за осветяване на мястото Произход: САЩ Гаранция: 1 годиниОкомплекто..
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Технически характеристики:Безконтактна проверк...
  118,00 лв.
 • Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T110
  На база 0 отзива.
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T110Технически характеристики:Звукова и LED индикация с вибрация. Измерване на AC/DC напрежение от 6V до 690V Тест за проводимост ( звучна/светлинна индикация) в обхват от 0Ω до 400kΩ DISPLAY HOLD функция Еднополюсен фазов детектор/проверител ..
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T110Технически характеристики:Звукова и LED индикация с ...
  239,00 лв.
 • Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T130
  На база 0 отзива.
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T130Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден LCD дисплей, LED индикация, звукова индикация и вибрация. Измерване на AC/DC напрежение от 6V до 690V Тест за проводимост ( звучна/светлинна индикация) в обхват от 0Ω до 400kΩ DISPLAY HOLD ..
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T130Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден ...
  345,00 лв.
 • Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T150
  На база 0 отзива.
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T150Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден LCD дисплей, LED индикация, звукова индикация и вибрация. Измерване на AC/DC напрежение от 6V до 690V Измерване на съпротивление до 1999Ω Тест за проводимост ( звучна/светлинна индикация) в..
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T150Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден ...
  403,00 лв.
 • Дебеломер Laserliner CoatingTest-Master
  На база 0 отзива.
  Инструмент за измерване дебелината на покритието на неметални слоеве върху метални повърхности. Измерване на дебелина на слоя с помощта на индукция или индукционен принцип. Измервани покрития: немагнитни покрития (бои, цинк върху стомана), изолационни покрития (бои, анодирани покрития) върх..
  Инструмент за измерване дебелината на покритието на неметални слоеве върху метални повърхности. Из...
  513,00 лв.
 • Детектор Laserliner CableTracer Pro
  На база 0 отзива.
  Универсален, лесно приспособим към различни условия комплект за проследяване на кабели, с включени трансмитер и приемник. Дистанционно проследяване на предавания сигнал от приемника. Определя местонахождението на електрически кабели, бушони, прекъсвачи, метални тръби (напр. тръби за отоплит..
  Универсален, лесно приспособим към различни условия комплект за проследяване на кабели, с включени т...
  713,00 лв.
 • Детектор за напрежение KAPRO 389 / метал 75 мм, дърво 18 мм и кабел 75 мм
  На база 0 отзива.
  За локализиране на метал, кабели под напрежение (променливо напрежение) и дървени греди, например в стените. 3 функции в един уред, които могат индивидуално да се прилагат. Точно отчитане на резултата от измерването върху голям LCD дисплей (цифрово и с диаграма), както и звуково отчитане. А..
  За локализиране на метал, кабели под напрежение (променливо напрежение) и дървени греди, например в ст...
  68,50 лв.
 • Детектор за напрежение Laserliner CombiFinder Plus
  На база 0 отзива.
  Електронен уред за откриване на метали/арматура и електрически кабели Този уред ви позволява целево сканиране за метали като арматура, тръби за отопление и водопроводни тръби. Превключване между различните функции само чрез един бутон Напътствията на LC дисплея, правят уреда надежден и ле..
  Електронен уред за откриване на метали/арматура и електрически кабели Този уред ви позволява целев...
  86,70 лв.
 • Детектор за напрежение Laserliner MultiFinder Plus
  На база 0 отзива.
  Универсален детектор за локализиране на дървени, метални, медни и железни предмети и проводници под напрежение. Превключване между различните функции само чрез един бутон. Напътствията на LC дисплея, правят уреда надежден и лесен за употреба. Auto-Calibration: Адаптира уреда директно след..
  Универсален детектор за локализиране на дървени, метални, медни и железни предмети и проводници под ...
  163,00 лв.
 • Детектор и индикатор на напрежение Fluke 2AC
  На база 0 отзива.
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Предлага се и в комплект по 5 броя (5PK kit)Технически характеристики:Светлинен индикатор за наличие на напрежние Индикатор за наличие на променливо напрежение от 200 V до 1000 V Бутон за проверка на състоянието на батерията Показв..
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Предлага се и в комплект по 5 броя (5PK kit)Техни...
  88,00 лв.
 • Дигитален дебеломер Trotec BB20 - 0 до 1250 µm
  На база 0 отзива.
  Дигитален дебеломер TROTEC BB20 е с двоен сензор, който Ви позволява да измервате дебелината на немагнитни покрития като бои и лакове, синтетични покрития, цинкови покрития, емайл или хром, както и стомана или желязо и нежелезни метали като алуминий, магнезий, титан и т.н. Идеален за използаване и в..
  Дигитален дебеломер TROTEC BB20 е с двоен сензор, който Ви позволява да измервате дебелината на немагнитн...
  251,00 лв.
 • Акция -15%

  Електронен тестер Brennenstuhl MT 6/S2
  На база 0 отзива.
  Електрически измервателен уред  MT 6S/2 за измерване на проводимост, проверяване за фаза, нула и заземяване на контакти, проводници и др. Фазомерът има формата на отверка с лампа, свързана между върха на отверката и единичен проводник, който излиза от задната част на отверката. Свързвайки свобо..
  Електрически измервателен уред  MT 6S/2 за измерване на проводимост, проверяване за фаза, нула и заз...
  16,20 лв.18,96 лв.
 • Скенер за стени LASERLINER MultiFinder Pro
  На база 0 отзива.
  Скенер за стени LASERLINER MultiFinder Pro. Универсален детектор за локализиране на дървени, метални, медни и железни предмети и проводници под напрежение. Превключване между различните функции само чрез един бутон. Напътствията на LC дисплея, правят уреда надежден и лесен за употреба. ..
  Скенер за стени LASERLINER MultiFinder Pro. Универсален детектор за локализиране на дървени, мет...
  178,00 лв.
 • Тестер за кабели Laserliner AC-Tracer
  На база 0 отзива.
  Комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник . Дистанционно проследяване на предавания сигнал посредством приемника Бързо проследяване на кохерентните електрически вериги Локализация на кабели в кохерентни, активни електрически вериги Откриване на затворени кръгове в актив..
  Комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник . Дистанционно проследяване на предаван...
  168,00 лв.
 • Тестер за напрежение Laserliner AC-tiveMaster
  На база 0 отзива.
  Надеждни измервателни уреди за проверка на напрежението и непрекъснатостта на проводницитеТестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности Автоматичен AC/ DC тест Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерване Еднополюсно изпитване на фаза и..
  Надеждни измервателни уреди за проверка на напрежението и непрекъснатостта на проводницитеТестер з...
  142,00 лв.
 • Тестер за напрежение Laserliner AC-tiveMaster Digital
  На база 0 отзива.
  Дигитален тестер за напрежение и непрекъснатост на проводниците с бар графика и извеждане на измерената стойност на дисплея Тестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности. Автоматичен AC/ DC тест. Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерва..
  Дигитален тестер за напрежение и непрекъснатост на проводниците с бар графика и извеждане на измерен...
  219,00 лв.
 • Тестер за напрежение Laserliner AC-tiveTester
  На база 0 отзива.
  Универсален тестер за напрежение - за цялата електрическа инсталация на сградите. Надежден и бърз тестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности. Автоматичен AC/DC тест. Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерване. Работи без батерии. ..
  Универсален тестер за напрежение - за цялата електрическа инсталация на сградите. Надежден и бърз ...
  34,70 лв.
 • Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP. Професионален, безконтактен тестер за напрежение - локализиране на електрически вериги и системи. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони, електрически табла и компоненти. Определя ..
  Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP. Професионален, безконтактен тестер за напреже...
  76,50 лв.
 • Тестер за напрежение LASERLINER MultiCable-Checker
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение LASERLINER MultiCable-Checker. Комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник за LAN, сателитни, TV, телефонни и аудио кабели За електрически вериги, които не са под напрежение Тества местоположението на кабелите и анализира трасето от кабели Проверява..
  Тестер за напрежение LASERLINER MultiCable-Checker. Комплект за проследяване на кабели с трансми...
  200,00 лв.
 • Тестер за напрежение, съпротивление и ток Fluke T5-1000
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение, съпротивление и ток Fluke T5-1000Технически характеристики:1000-местен LCD дисплей Измерване на променлив ток до 100A с технология на отворени челюсти (Open Jaw™) Измерване на постоянно и променливо напрежение до 1000V Измерване на съпротивление до 1000Ω AUTO..
  Тестер за напрежение, съпротивление и ток Fluke T5-1000Технически характеристики:1000-местен L...
  518,00 лв.
 • Тестер за проверка на батерии Laserliner BatteryCheck
  На база 1 отзива.
  Тестер за проверка нивото на заряд на батерииЗа проверка на всички модели често използвани батерии (AA / AAA / C / D / E-блок / клетъчна батерия - малка) Опростена визуализация, 3-цветна скала показва нивото на заряд на батерията Лесен за използване, с плъзгащ държач за батерията и лесно..
  Тестер за проверка нивото на заряд на батерииЗа проверка на всички модели често използвани батери...
  13,80 лв.
 • Тестер за проверка на батерии Laserliner PowerCheck
  На база 0 отзива.
  Тестер за проверка нивото на заряд на алкални и акумулаторни батерии – За проверка на всички модели често използвани батерии, вкл. акумулаторни батерии (AA / AAA / C / D / E-блок / клетъчна батерия - малка/голяма) – Проверка на различни типове батерии с едно устройство: Алкални (AlMn), Цинк карбон (..
  Тестер за проверка нивото на заряд на алкални и акумулаторни батерии – За проверка на всички модели често...
  21,00 лв.
 • Тестер кабелен LASERLINER CableChecker
  На база 0 отзива.
  Кабелен/проводников тестер LASERLINER CableChecker с трансмитер и приемник за LAN, TV, телефонни и аудио кабели. За електрически системи с отворени кръгове Анализира LAN, TV, телефонни, аудио и други кабели в електрическите системи. Безконтактно проследяване на сигнала посредством при..
  Кабелен/проводников тестер LASERLINER CableChecker с трансмитер и приемник за LAN, TV, телефонни...
  68,40 лв.
 • Тестер кабелен LASERLINER LAN-Check
  На база 0 отзива.
  Компактен тестер LASERLINER LAN-Check за LAN кабели. За електрически системи с отворени кръгове Проверява монтажа на LAN кабелните мрежи – определя индивидуалните проводници Тества разпределението на кабелите и анализира каналните писти Подходящ за екранирани (STP) и неекранирани ..
  Компактен тестер LASERLINER LAN-Check за LAN кабели. За електрически системи с отворени кръг...
  46,20 лв.
 • Уред за измерване ниво на шум Laserliner SoundTest-Master
  На база 0 отзива.
  Уред за измерване ниво на шум Laserliner SoundTest-MasterУред, измерващ нивата на шум, с вградено запазване за дълъг период от време Измерване на нивата на шум посредством честотен филтър съгласно стандартните вълни dB (A) и dB (C) Възможност за селектиране на факторите за отчитане на вре..
  Уред за измерване ниво на шум Laserliner SoundTest-MasterУред, измерващ нивата на шум, с вградено ...
  474,00 лв.