Електрически тестери

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безконтактен тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder Pro
  На база 0 отзива.
  Професионален, безконтактен тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder Pro за локализиране на електрически вериги и системи. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони, електрически табла и компоненти. Определя поляритета на L / N пров..
  Професионален, безконтактен тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder Pro за локализиране на ел...
  41,40 лв.
 • Безконтактен детектор Laserliner AC-tiveFinder
  На база 1 отзива.
  Дистанционен ръчен тестер за напрежение. Работете безопасно с електрически инсталации. Дистанционно откриване на активни жици от 24 до 1000 V/AC. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони/ ел. табла. Открива прекъсване на жици и кабел..
  Дистанционен ръчен тестер за напрежение. Работете безопасно с електрически инсталации. Дистанцио...
  31,80 лв.
 • Безконтактен детектор Laserliner AC-tivePen
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение LASERLINER ActivePen. Безопасна и безконтактна проверка на напрежението Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони / ел. табла Oпределя поляритета на L / N проводници, например за контакти или терминали Открива пре..
  Тестер за напрежение LASERLINER ActivePen. Безопасна и безконтактна проверка на напрежението Уст...
  21,90 лв.
 • Безконтактен индикатор за наличие на напрежение Fluke LVD2
  На база 0 отзива.
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Технически характеристики:Безконтактна проверка за наличие на напрежение в обхват от 90V дo 600V Светлинен индикатор за наличие на напрежение Вградена лампичка за осветяване на мястото Произход: САЩ Гаранция: 1 годиниОкомплекто..
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Технически характеристики:Безконтактна проверк...
  125,00 лв.
 • Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T110
  На база 0 отзива.
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T110Технически характеристики:Звукова и LED индикация с вибрация. Измерване на AC/DC напрежение от 6V до 690V Тест за проводимост ( звучна/светлинна индикация) в обхват от 0Ω до 400kΩ DISPLAY HOLD функция Еднополюсен фазов детектор/проверител ..
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T110Технически характеристики:Звукова и LED индикация с ...
  245,00 лв.
 • Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T130
  На база 0 отзива.
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T130Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден LCD дисплей, LED индикация, звукова индикация и вибрация. Измерване на AC/DC напрежение от 6V до 690V Тест за проводимост ( звучна/светлинна индикация) в обхват от 0Ω до 400kΩ DISPLAY HOLD ..
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T130Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден ...
  369,00 лв.
 • Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T150
  На база 0 отзива.
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T150Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден LCD дисплей, LED индикация, звукова индикация и вибрация. Измерване на AC/DC напрежение от 6V до 690V Измерване на съпротивление до 1999Ω Тест за проводимост ( звучна/светлинна индикация) в..
  Двуполюсен тестер на напрежение Fluke T150Технически характеристики:Голям,осветен 3½-разряден ...
  426,00 лв.
 • Дебеломер Laserliner CoatingTest-Master
  На база 0 отзива.
  Инструмент за измерване дебелината на покритието на неметални слоеве върху метални повърхности. Измерване на дебелина на слоя с помощта на индукция или индукционен принцип. Измервани покрития: немагнитни покрития (бои, цинк върху стомана), изолационни покрития (бои, анодирани покрития) върх..
  Инструмент за измерване дебелината на покритието на неметални слоеве върху метални повърхности. Из...
  562,00 лв.
 • Детектор за напрежение KAPRO 389 / метал 75 мм, дърво 18 мм и кабел 75 мм
  На база 0 отзива.
  За локализиране на метал, кабели под напрежение (променливо напрежение) и дървени греди, например в стените. 3 функции в един уред, които могат индивидуално да се прилагат. Точно отчитане на резултата от измерването върху голям LCD дисплей (цифрово и с диаграма), както и звуково отчитане. А..
  За локализиране на метал, кабели под напрежение (променливо напрежение) и дървени греди, например в ст...
  68,60 лв.
 • Детектор за напрежение Laserliner CombiFinder Plus
  На база 0 отзива.
  Електронен уред за откриване на метали/арматура и електрически кабели Този уред ви позволява целево сканиране за метали като арматура, тръби за отопление и водопроводни тръби. Превключване между различните функции само чрез един бутон Напътствията на LC дисплея, правят уреда надежден и ле..
  Електронен уред за откриване на метали/арматура и електрически кабели Този уред ви позволява целев...
  94,50 лв.
 • Детектор за напрежение Laserliner MultiFinder Plus
  На база 0 отзива.
  Универсален детектор за локализиране на дървени, метални, медни и железни предмети и проводници под напрежение. Превключване между различните функции само чрез един бутон. Напътствията на LC дисплея, правят уреда надежден и лесен за употреба. Auto-Calibration: Адаптира уреда директно след..
  Универсален детектор за локализиране на дървени, метални, медни и железни предмети и проводници под ...
  177,00 лв.
 • Детектор и индикатор на напрежение Fluke 2AC
  На база 0 отзива.
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Предлага се и в комплект по 5 броя (5PK kit)Технически характеристики:Светлинен индикатор за наличие на напрежние Индикатор за наличие на променливо напрежение от 200 V до 1000 V Бутон за проверка на състоянието на батерията Показв..
  Безконтактен индикатор за наличие на напрежение.Предлага се и в комплект по 5 броя (5PK kit)Техни...
  91,00 лв.
 • Акция -12%

  Дигитален дебеломер Trotec BB20 - 0 до 1250 µm
  На база 0 отзива.
  Дигитален дебеломер TROTEC BB20 е с двоен сензор, който Ви позволява да измервате дебелината на немагнитни покрития като бои и лакове, синтетични покрития, цинкови покрития, емайл или хром, както и стомана или желязо и нежелезни метали като алуминий, магнезий, титан и т.н. Идеален за използаване и в..
  Дигитален дебеломер TROTEC BB20 е с двоен сензор, който Ви позволява да измервате дебелината на немагнитн...
  220,00 лв.251,00 лв.
 • Електронен тестер Brennenstuhl MT 6/S2
  На база 0 отзива.
  Електрически измервателен уред  MT 6S/2 за измерване на проводимост, проверяване за фаза, нула и заземяване на контакти, проводници и др. Фазомерът има формата на отверка с лампа, свързана между върха на отверката и единичен проводник, който излиза от задната част на отверката. Свързвайки свобо..
  Електрически измервателен уред  MT 6S/2 за измерване на проводимост, проверяване за фаза, нула и заз...
  18,96 лв.
 • Акция -19%

  Скенер за стени LASERLINER MultiFinder Pro
  На база 0 отзива.
  Скенер за стени LASERLINER MultiFinder Pro. Универсален детектор за локализиране на дървени, метални, медни и железни предмети и проводници под напрежение. Превключване между различните функции само чрез един бутон. Напътствията на LC дисплея, правят уреда надежден и лесен за употреба. ..
  Скенер за стени LASERLINER MultiFinder Pro. Универсален детектор за локализиране на дървени, мет...
  156,00 лв.192,00 лв.
 • Тестер за кабели Laserliner AC-Tracer
  На база 0 отзива.
  Комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник . Дистанционно проследяване на предавания сигнал посредством приемника Бързо проследяване на кохерентните електрически вериги Локализация на кабели в кохерентни, активни електрически вериги Откриване на затворени кръгове в актив..
  Комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник . Дистанционно проследяване на предаван...
  182,00 лв.
 • Тестер за напрежение Laserliner AC-tiveMaster
  На база 0 отзива.
  Надеждни измервателни уреди за проверка на напрежението и непрекъснатостта на проводницитеТестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности Автоматичен AC/ DC тест Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерване Еднополюсно изпитване на фаза и..
  Надеждни измервателни уреди за проверка на напрежението и непрекъснатостта на проводницитеТестер з...
  154,00 лв.
 • Тестер за напрежение Laserliner AC-tiveMaster Digital
  На база 0 отзива.
  Дигитален тестер за напрежение и непрекъснатост на проводниците с бар графика и извеждане на измерената стойност на дисплея Тестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности. Автоматичен AC/ DC тест. Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерва..
  Дигитален тестер за напрежение и непрекъснатост на проводниците с бар графика и извеждане на измерен...
  237,00 лв.
 • Тестер за напрежение Laserliner AC-tiveTester
  На база 0 отзива.
  Универсален тестер за напрежение - за цялата електрическа инсталация на сградите. Надежден и бърз тестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности. Автоматичен AC/DC тест. Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерване. Работи без батерии. ..
  Универсален тестер за напрежение - за цялата електрическа инсталация на сградите. Надежден и бърз ...
  37,50 лв.
 • Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP. Професионален, безконтактен тестер за напрежение - локализиране на електрически вериги и системи. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони, електрически табла и компоненти. Определя ..
  Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP. Професионален, безконтактен тестер за напреже...
  83,40 лв.
 • Тестер за напрежение LASERLINER MultiCable-Checker
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение LASERLINER MultiCable-Checker. Комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник за LAN, сателитни, TV, телефонни и аудио кабели За електрически вериги, които не са под напрежение Тества местоположението на кабелите и анализира трасето от кабели Проверява..
  Тестер за напрежение LASERLINER MultiCable-Checker. Комплект за проследяване на кабели с трансми...
  210,00 лв.
 • Тестер за напрежение, съпротивление и ток Fluke T5-1000
  На база 0 отзива.
  Тестер за напрежение, съпротивление и ток Fluke T5-1000Технически характеристики:1000-местен LCD дисплей Измерване на променлив ток до 100A с технология на отворени челюсти (Open Jaw™) Измерване на постоянно и променливо напрежение до 1000V Измерване на съпротивление до 1000Ω AUTO..
  Тестер за напрежение, съпротивление и ток Fluke T5-1000Технически характеристики:1000-местен L...
  556,00 лв.
 • Тестер за проверка на батерии Laserliner BatteryCheck
  На база 1 отзива.
  Тестер за проверка нивото на заряд на батерииЗа проверка на всички модели често използвани батерии (AA / AAA / C / D / E-блок / клетъчна батерия - малка) Опростена визуализация, 3-цветна скала показва нивото на заряд на батерията Лесен за използване, с плъзгащ държач за батерията и лесно..
  Тестер за проверка нивото на заряд на батерииЗа проверка на всички модели често използвани батери...
  15,12 лв.
 • Тестер за проверка на батерии Laserliner PowerCheck
  На база 0 отзива.
  Тестер за проверка нивото на заряд на алкални и акумулаторни батерии – За проверка на всички модели често използвани батерии, вкл. акумулаторни батерии (AA / AAA / C / D / E-блок / клетъчна батерия - малка/голяма) – Проверка на различни типове батерии с едно устройство: Алкални (AlMn), Цинк карбон (..
  Тестер за проверка нивото на заряд на алкални и акумулаторни батерии – За проверка на всички модели често...
  22,68 лв.
 • Тестер кабелен LASERLINER CableChecker
  На база 0 отзива.
  Кабелен/проводников тестер LASERLINER CableChecker с трансмитер и приемник за LAN, TV, телефонни и аудио кабели. За електрически системи с отворени кръгове Анализира LAN, TV, телефонни, аудио и други кабели в електрическите системи. Безконтактно проследяване на сигнала посредством при..
  Кабелен/проводников тестер LASERLINER CableChecker с трансмитер и приемник за LAN, TV, телефонни...
  72,00 лв.
 • Тестер кабелен LASERLINER LAN-Check
  На база 0 отзива.
  Компактен тестер LASERLINER LAN-Check за LAN кабели. За електрически системи с отворени кръгове Проверява монтажа на LAN кабелните мрежи – определя индивидуалните проводници Тества разпределението на кабелите и анализира каналните писти Подходящ за екранирани (STP) и неекранирани ..
  Компактен тестер LASERLINER LAN-Check за LAN кабели. За електрически системи с отворени кръг...
  50,40 лв.
 • Уред за измерване ниво на шум Laserliner SoundTest-Master
  На база 0 отзива.
  Уред за измерване ниво на шум Laserliner SoundTest-MasterУред, измерващ нивата на шум, с вградено запазване за дълъг период от време Измерване на нивата на шум посредством честотен филтър съгласно стандартните вълни dB (A) и dB (C) Възможност за селектиране на факторите за отчитане на вре..
  Уред за измерване ниво на шум Laserliner SoundTest-MasterУред, измерващ нивата на шум, с вградено ...
  515,00 лв.