Часовници и автомати за напояване

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Таймер Karcher Sensotimer ST 6 Duo Eco!ogic
  На база 0 отзива.
  SensoTimer ST 6 Duo eco!ogic с два независими изхода напоява според влажността и потребността на растенията. В комплекта са включени два сенсора - по един за всеки кръг, които измерват влажността на почвата и предават информацията на автомата SensoTimer. Стойностите на влажността..
  SensoTimer ST 6 Duo eco!ogic с два независими изхода напоява според влажността и потребнос...
  420,00 лв.
 • Таймер Karcher Sensotimer ST 6 Eco!ogic
  На база 0 отзива.
  SensoTimer ST6 eco!ogic осигурява напояване според влажността и потребността на растенията. Включеният в комплекта сензор измерва влажността на почвата и изпраща данните към контролера. Желаната влажност на почвата може да се настрои в една от 5 степени. Когато влажността падне под из..
  SensoTimer ST6 eco!ogic осигурява напояване според влажността и потребността на растенията...
  279,00 лв.
 • Таймер за поливане Gardena 1169
  На база 0 отзива.
  Таймерът за поливане марка GARDENA се свързва към крана и автоматично изключва напояването на вашата градина, напр. разпръсквачи или система за капково напояване, като системата Micro-Drip-System. Може да бъде програмирано време за поливане между 5 и 120 минути. Таймерът за поливане започва поливане..
  Таймерът за поливане марка GARDENA се свързва към крана и автоматично изключва напояването на вашата град...
  59,30 лв.
 • Часовник за поливане Karcher WT 2
  На база 0 отзива.
  WT 2.000 е троен куплунг и часовник за напояване в едно. Той е оборудван с две водни връзка с независимо, безстепенно регулиране и се отличава с оптимизиран дебит на водата. В 3-та кранова връзка е интегриран часовник за напояване. Времето за напояване може да се настройва безстепенно до 120 мин. Сл..
  WT 2.000 е троен куплунг и часовник за напояване в едно. Той е оборудван с две водни връзка с независимо,...
  94,90 лв.
 • Часовник за поливане Karcher WT 4
  На база 0 отзива.
  За целенасочено и съобразено с нуждите напояване: новият автомат за напояване WT 4.000 е много лесен за програмиране. Благодарение на свалящия се дисплей за управление, големите копчета и прегледното табло програмирането може да бъде направено много лесно и без да се губи време. Максималната продълж..
  За целенасочено и съобразено с нуждите напояване: новият автомат за напояване WT 4.000 е много лесен за п...
  120,00 лв.
 • Часовник за поливане Karcher WT 5
  На база 0 отзива.
  Автоматът за напояване WT 5 има четири различни режима на работа: автоматично напояване, ръчно напояване, напояване с хронометър и функция за 24 часова пауза. При автоматичното напояване WT 5 напоява по Ваше желание според зададеното време и предварително определената продължителност на напояване. П..
  Автоматът за напояване WT 5 има четири различни режима на работа: автоматично напояване, ръчно напояване,...
  149,00 лв.