Акумулаторен тример Stihl FSA 56 / 36V, 28см

Акумулаторен тример Stihl FSA 56 / 36V, 28см

Марка: Stihl
Код на продукта: 45220115710
Наличност:
В наличност
Цена с ДДС: 445,00 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 43.76 лв. на месец

Описание

Това е изключително производителна коса за косене на трева и довършителни работи с диаметър на косене 280mm. Тя има удобна гумирана ръкохватка, регулируема кръгова ръкохватка и автоматично регулиране на кордата, което става при допир на главата за косене със земята. Този акумулаторен градински уред е доста тих и така на практика не е нужно да използвате при работа средства за защита на слуха. Новото при машините от серия COMPACT е двете позиции на поставяне на батерията. Първата позиция е т.н. междинна позиция при която батерията е фиксирана много добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. Тя се използва при транспортиране на уреда. При втората или т.н. работна позиция, батерията е изцяло пъхната и се допира до контактите в уреда.

Гумирана ръкохватка със спусък
Гумирана ръкохватка със спусък за включване и изключване на уреда и блокировка на спусъка абсорбира част от вибрациите и е изключително удобна

Кръгова ръкохватка
Ъгълът на кръговата ръкохватка спрямо тръбата на предавателния вал може да се регулира без помощта на инструмент чрез крилчатия болт. Тя е много подходяща при работа в ограничени пространства, напр. при довършителни работи между храсти или други препятствия.

Тих режим на работа
Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.

Тръба на предавателния вал с регулируема дължина
Перфектно балансираната FSA 56 с гъвкаво регулируеми ръкохватки и регулируема по дължина тръба на предавателния вал се приспособява оптимално към Вашия начин на работа.

Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда
Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. При втората фиксирана степен, работна позиция, батерията е пъхната изцяло и се допира до контактите в уреда.

Технически характеристики:

  • Режеща система AutoCut 2-2
  • Напрежение 36 V
  • Ширина на косене 28 cm
  • Обща дължина 147 cm
  • Ниво на вибрации ляво/дясно 3,5/3,5 m/sec²
  • Ниво на звуково налягане 72 dB(A)
  • Звукова мощност 86 dB
  • Тегло 2,5 kg

Гаранция: 2 години