Ръчни косачки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Градински валяк Einhell GC-GR 57 / 57см
  На база 0 отзива.
  Градински валяк, изработен от метал за валиране на повърхности и наскоро засети семена (например семена от трева, а също и семена, засети в легла) за гарантиране на доброто им задържане в почвата. След косене може да се даде наклон на тревата, за да изглежда на ивици като на добре познатите ни футбо..
  Градински валяк, изработен от метал за валиране на повърхности и наскоро засети семена (например семена о...
  105,00 лв.
 • Ръчна косачка Bosch AHM 30
  На база 0 отзива.
  ПозициониранеТочно косене за поддържана ливада.Предимства за ползвателяПроста конструкция: бързо, удобно косене на малки тревни площи. Ефективна: рязане по принципа на ножицата за високо качество на косенето. Добре обмислена конструкция: „клик“-блокировка за регулиране без ин..
  ПозициониранеТочно косене за поддържана ливада.Предимства за ползвателяПроста констру...
  131,00 лв.
 • Ръчна косачка Einhell GC-HM 30 / 300мм
  На база 0 отзива.
  Ръчна косачка Einhell GC-HM 30Технически характеристики:Ширина на косене: 30 см Режещ вал: Ø 125 мм, 5 стоманени ножа Размер на колелата: Ø 218 мм Пластмасов валяк: Ø 45 мм Височина на косене: 15 - 42 мм Обем на коша: 16 л Препоръчително за площи до 150 м²Гаранция: 2..
  Ръчна косачка Einhell GC-HM 30Технически характеристики:Ширина на косене: 30 см Режещ ва...
  95,00 лв.
 • Ръчна косачка Husqvarna 540 / 40см
  На база 0 отзива.
  Косачката Husqvarna 540 модел е с уникален тип барабанно острие за косене на трева, с което е сведено до минимум съпротивлението и шума. Това я прави една от най-тихите косачки на пазара. Притежава NovoLet-режеща система, състояща се от барабан за рязане с сачмени лагери и допълнителен кош за т..
  Косачката Husqvarna 540 модел е с уникален тип барабанно острие за косене на трева, с което е сведен...
  332,00 лв.
 • Ръчна косачка Husqvarna Exclusive 54 / 40см
  На база 0 отзива.
  Модел 54 е здрава косачка с традиционен косилен цилиндър, перфектна за по-малки площи. Лесна за работа, износоустойчива и с отлични резултати при работа - качества, които я отличават от останалите косачки в нейния клас.Технически характеристики :Методи на косене Барабанен нож и ротационен..
  Модел 54 е здрава косачка с традиционен косилен цилиндър, перфектна за по-малки площи. Лесна за работа, и...
  228,00 лв.
Най-нови