Електрически дробилки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Дробилка Bosch AXT 25 D / 2500W, ф40мм, 175кг/ч
  На база 0 отзива.
  Автоматично и безшумно придърпване за най-удобно надробяване. Капацитет на рязане до 40 mm за мощно надробяване. Практичен събирателен контейнер. 53 l за лесно събиране на надробения материал. Сваляща се фуния за лесно пълнене и удобно надробяване. Екраниран режещ апарат за по-голяма безопасност при..
  Автоматично и безшумно придърпване за най-удобно надробяване. Капацитет на рязане до 40 mm за мощно надро...
  737,00 лв.
 • Дробилка Bosch AXT Rapid 2000
  На база 0 отзива.
  Дробилка Bosch AXT Rapid 2000Супер остри: здрави, обработени с лазер прецизни ножове с висока производителност на рязане. Практично: бързопълнеща фуния и практично приспособление за пълнене за лесно пълнене и бързо поемане на материал. Мобилна: много подвижна благодарение на малкото тег..
  Дробилка Bosch AXT Rapid 2000Супер остри: здрави, обработени с лазер прецизни ножове с висока пр...
  458,00 лв.
 • Дробилка Makita UD2500 - 2.50 kW, 230 V
  На база 0 отзива.
  Дробилка Makita UD2500Удобен контролен панел с автоматична антиблокитаща система и ключ с реверс Дръжките от двете страни на уреда  осигуряват по-надеждна работа и по-лесно транспортиране на инструмента Големи гумени колела за по-лесно и удобно транспортиране на уреда Практично при..
  Дробилка Makita UD2500Удобен контролен панел с автоматична антиблокитаща система и ключ с реверс ...
  569,00 лв.
 • Дробилка Viking GE 103
  На база 0 отзива.
  Изключително мощна електрическа дробилка, оборудвана със зъбчат режещ диск, обръщащ се нож за нарязване, лопатков нож и алуминиеви насрещни остриета. Практичен отвор "детелина" за подаване на силно разклонен материал. Меките органични отпадъци попадат в уреда през широкия правоъгълен отвор. Подходящ..
  Изключително мощна електрическа дробилка, оборудвана със зъбчат режещ диск, обръщащ се нож за нарязване, ...
  464,00 лв.
 • Дробилка Viking GE 150
  На база 0 отзива.
  Дробилка на ток ВИКИНГ ГЕ 150 е мощен уред, създаден за дробенe на клони с диаметър до 35 милиметра. Мощният раздробяващ клони уред GE 150 има правоъгален отвор, чрез който се обработват меки материали. Дробилката за клони VIKING GE 150 е снабдена с най-новата патентована система за рязане Multi-Cut..
  Дробилка на ток ВИКИНГ ГЕ 150 е мощен уред, създаден за дробенe на клони с диаметър до 35 милиметра. Мощн...
  633,00 лв.
 • Дробилка Viking GE 250
  На база 0 отзива.
  Eлектрическа дробилка VIKING GE 250 е висококачествен уред за раздробяване на клони с диаметър до 30 милиметра. Мощната ел дробилка ГЕ 250 е оборудвана с електромеханичен предпазен механизъм, който възпрепятства задвижването на уреда след работа с него. Дробилка на ток ВИКИНГ ГЕ 250 притежава разшир..
  Eлектрическа дробилка VIKING GE 250 е висококачествен уред за раздробяване на клони с диаметър до 30 мили...
  799,00 лв.
 • Дробилка Viking GE 250
  На база 0 отзива.
  Мощна електрическа дробилка с наклонена фуния. С водоустойчив прекъсвач и шумозаглушаващ ножов диск. Патентована техника на рязане Multi-Cut 250. Идеална за преработка на голямо количество градински отпадъчен материал, храсти и клони с диаметър до 30 мм.Технически характеристики:Модел: G..
  Мощна електрическа дробилка с наклонена фуния. С водоустойчив прекъсвач и шумозаглушаващ ножов диск. Пате...
  816,00 лв.
 • Дробилка Viking GE 250 S
  На база 0 отзива.
  Изключително мощна електрическа дробилка с наклонена фуния и голям отвор за подаване на материала. Разполага с водоустойчив прекъсвач и шумозаглушаващ ножов диск. Патентована техника на рязане Multi-Cut 150. Идеална за преработка на големи количества градински отпадъчен материал, на храсти или клони..
  Изключително мощна електрическа дробилка с наклонена фуния и голям отвор за подаване на материала. Разпол...
  765,00 лв.
 • Дробилка Viking GE 260
  На база 0 отзива.
  Невероятно мощна електрическа дробилка с наклонена фуния и двигател на трифазен ток. Разполага с водоустойчив прекъсвач и шумозаглушаващ ножов диск. Патентована техника на рязане Multi-Cut 250. Идеална за бързо преработване на големи количества градински отпадъчен материал, храсти и клони с диаметър..
  Невероятно мощна електрическа дробилка с наклонена фуния и двигател на трифазен ток. Разполага с водоусто...
  792,00 лв.
 • Дробилка за клони Einhell GH-KS 2440 / 2000W, 40мм
  На база 0 отзива.
  GH-KS 2440 е мощен и надежден уред, с който дробенето на дърво става по-бързо и по-ефективно. Той е оборудван с две реверсивни лопатки, изработени от специална стомана, които предлагат висока производителност на рязане. Благодарение на своята здрава ходова част с колела, той е удобен за носене. Ключ..
  GH-KS 2440 е мощен и надежден уред, с който дробенето на дърво става по-бързо и по-ефективно. Той е обору...
  239,00 лв.